Bleeding awal pregnant

Hai mommy2..saya pregnant 10 weeks.Semalam bleeding penuh 1 pad bersalin.Dah ke hospital dan dah daptkan rawatan yang sepatutnya.Cuma saya nak tahu,Apa yang saya perlu buat untuk langkah lebih berjaga2?daripada segi pemakanan atau perbuatan..siapa ada pengalaman.harap sangat ada yg share pengalaman.(Ibu anak 1 yang masih dalam dilema)

1 Balas

Biasanya doktor akan bagi mc n bed rest... Kena baring dan kurangkan pergerakan n buat kerja rumah