Keputihan/leaking

Hai mommy²..normal ke lepas bersama suami esoknya keluar macam lendir dan cecair pekat macam tu?? Bila dah cuci dah tkde..sy tkut leaking jugk #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Masa lepas bersama tu, awak cuci bersih x? mungkin tu air mani suami awak kot kt dlm tu sisa x abis keluar. Sebab patutnya, dah takda leaking ke apa kalau lepas bersama tu awak dah cuci bersih. Kalau ada gatal ke berbau. Boleh ke klinik ya awak. Takut jangkitan dlm faraj.

air suami😅😅