Berpantang

Hai Mommy2 yg dah bersalin, nak tnya.. klu kita pantang tanpa pakai bengkung, perut menggeleber x? sy tak boleh nak pakai sebab terasa menekan ke bwah, bila menekan ke bwah sy rasa sakit mgkin sebab jahitan episio tuh.. tapi risaunya klu perut menggeleber, ade sesape ade pglaman yg boleh kongsi kot ade cara lain kempiskan perut time pantang ni.. #ibupantang #risau #baby2minggu

3 Balas

pkai bekung tu,xnak bgi mkn byk,time mkn cb nak suruh perut tu x besar tu je,kalau x pkai perut cepat kembang..