confused pregnant or tidak

Hai mommy2 yg berpengalaman saya nak tanya ni mula chek upt 26hb pagi tu naik 2line , lepastu chek balik harini 29hb hanya 1line je ? tengo pic ke2 . Last saya haid 27/10/19. Tapi jenis haid saya jenis tk tetap. Tapi bulan 2tuhri sya penah keguguran dlm 6minggu

confused pregnant or tidak
8 Balas

Kadang2 boleh jadi masalah upt juga. Macam saya hritu first cek terang betul double line dia. Skali cek kali kedua tak terang pula tapi masih double line. Lpastu saya fikir, mungkin sbb beli upt x sama jenama kut

4y ago

Pregnant. Due 12 jan 2020 b😊

Sy pon mcm ni.. Test hari tu samar2.. Tetiba pg ni test mcm single line. Hari tu ade spotting brown 3hari je.. Xscan lg pon. Doa yg baik baik untuk kita❤

Mungkin jenis sensitiviti upt tu berbeza sis.. Sis boleh tunggu beberapa hari dan test lagi.. Ataupun sis boleh pergi klinik terus.. Semoga ada rezeki sis..

4y ago

Aamiin InsyaAllah sis

Alhamdulillah positif ni sis. Lg seminggu dua dah boleh buka buku kt kk. Sementara tu sis jaga diri baik2 n mkn yg brkhasiat ok

4y ago

Tapi sis sya chek harini 1line je. Cuba sis tengo pic yg ke2. 🥺 Mngndung ke tak

Upt eco atau farmasi? Boleh jadi chemical pregnancy.

4y ago

Alright sis

Tahniah positif ne.. jaga diri

Cuba beli upt di farmasi pulak

Cb chck lg skli tp buat pagi