chicken pox

Hai mommy2 yg ada disini..kandungan sy dah masuk 35 minggu.Ada tidak petua utk cepat pulih kan chicken pox ni.ada pantang makanan tak? #firstpreggy

chicken pox
2 Balas

Jgn mknn bergoreng,pkai bju/seluar pjg,jgn kna angin nati msuk dlm,lmbt sembuh...minum air kelapa byk2..klu da klr kat tapak tgn/kaki ertinya da klr abis tu c.pox..kicap dan mknn berbisa, seafood elak hgga sembuh btl

4y ago

Ok thanks😊

Xboleh mkn bnda bisa2, dan bg gatal. Kicap,telur, ada beberapa lg la kna pntang. Nk cptkan saya dlu mndi air daun semambu...lpastu sapu calamine lotion

4y ago

Ok sis..thanks sharing..😊