vitaman @ asid folid

hai mommy2 semua..saya nak tanyala mmg kat kk dia akan bagi ubat vitamin je ea..asid folik mmg xyah makan ye..sebab sebelum ni makan pastu nurse kate xmkn pun xpe,jnj vitamin kna makan..confius sgt ni

5 Balas

Msa dpt zincofer nurse x bg tau ke knp dh xpyh mkn acid folic ? Klu nurse xbg tau,sis sndri kena rjin membaca dan kaji psl ubat yg d trma😁

5y ago

hehee..ok tq awak

Vitamin obimin ke? Kalau obimin memang dah ada folic acid dalam tu. Folic acid kena ambik sis

5y ago

ok2 tq atas infonya..

Dalam vit tu memang ada folic acid. So tak perlu makan lain nanti double dose

5y ago

ok awak tq..

Asid folic tu penting sis utk pkembangan janin .

5y ago

ok sis tq semuanya atas info yang diberi

Dlm vitamin tu dh ada asid folic...

5y ago

😂