Nursing Cover

Hai mommy2 semua, Sape yg bila keluar memang spare nursing cover dlm beg sesiap gini? Kdg senang nak bf/df baby kat mana2 pon. X segan xpa. Mudah kerja mommy. Sgt recommended lah bila pergi ke tempat yg xde nursery tu.

Nursing Cover
1 Balas

🙋sy pn slalu bwk n gune juge bile g memne..senang blh nyusukn ank dkt memne shj... Kekdg g kk rmai sgt dkt bilik tuk nyusukn ank..maka da best solution gune nursing cover pn dh ok dh..senang ringkas n cpt.. memne duduk pn leh susukn ank..sgt mudah 😉✌

4y ago

Yeay..meh sep sikit.. 🙌yeayy❤❤❤