Kk dan swasta berbeza

Hai mommy2 semuaa ..sejak sejak ni saya scan di kk ada je tak kena cth saiz baby kecil 2 week dari usianya tapi minggu depan p scan swasta dia kata okey..saiz baby just kurang 3 ari dari tarikhh usianya..lepas tu scan di kk cek air ketuban dia kata kurang esok nya p swasta dia normal..ni yg ketiga dia kata uri saya cam lubang2 tpi masa 1 minggu sebelum cek kk saya ada buat detail scan dr swasta tk de cakp apa2 risau sayaa

2 Balas

setiap mesin scan tu berbeza sis. 10klinik yg awk pegi 10result yg awk akn dpt. x kira swasta or kk.

1y ago

Tapi kk yang saya pegi kk yang sama..kalau klinik swasta kan berbeza klinik saya pergi..jawapan semua oke tapi part ke kk tu ada je tak kena😂

Normal je tu. Kat kk mesin scan lama. Error pun berbeza.

1y ago

Tu la bila da error je bende tu akan beri kesan buat kita susah hati😞