Poo Poo

Hai mommy2 semua ... Nak tanya laaa ... Anak saya almost 2 bulan ... Tapi start smlm sampai hari nie, takde pulakk dia berakk ... Risau juga ..Anak memang bf jee, takde campur dengan susu formula ... Normal ke atau tak yee ?? Dan apa perlu saya buat yee ...

2 Balas

Normal. Kalau bf tak berak 2 minggu pun normal. As long dia kentut n aktif

5y ago

Ohhh yekeee ... Risau jugaa ... Baru anak sulung. .. takde pengalaman ... Terima kasih .... 😁😁