Mohon tunjuk ajar mommy2

Hai mommy2 semua, nak tanya la bby 2m df, mcm mana nk kenalkan baby dgn botol susu ya? Pernah cuba tp bby tolak, skrg cuma blh terima puting je tu pon jarang sgt. Sy pula bru nk mula kerja. #SeriusTanya #bantusharing #bantujawab #firstmom #ingintahu

5 Balas

mulakan dengan puting susu yg soft selalunya berwarna oren,baby yg baru mula dengan susu botol tak suka puting susu yg keras..

3mo ago

ya tapi saya tak ingat jenama puting susu sebab dah terlalu lama,anak pun dah 9 tahun skrg....Nanti kalau baby dah biasa susu botol,dah boleh tukar puting susu..