Ubat tambah darah..

Hai mommy2 semua , masa 1 bulan saya tidak makan ubat tambah drh .. tapi skrng sudah 5 bulan boleh kh saya makan ? Tiada apa2 brlku kh ..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

1 Balas

Sepanjang 2-4 bulan tu takde makan lansung ke? Hb ok tak? Folic acid ada ambil?

2y ago

Sepatutnya kalau takleh nak makan tu kena ambil folic acid yg asing. Kena bgtahu nurse awak tak makan, kalau tak camne dia nak tahu. Skrg ni ambil jd terus jgn tangguh lagi