Buka Buku

Hai mommy2 semua. Kalau 8w dah boleh buka buku ke? Hari tu masa dlm 5w call klinik, yg tukang jawab call tu kata awal lagi, bila2 masa boleh turun darah. Rasa kurang ajar sangat la. Kalau xboleh ckp xboleh. Xperlu cakap bila2 masa boleh turun darah kan.

18 Balas

Ape ke bnda nurse ckap mcm tu adoi. Ape pun x leh. Sye dlu bukak mse 6w + sbbade sejarah penah gugur

5y ago

Slalu dgr nurse bnyak kurang ajar. Tpi alhamdulillah kk sye nurse sume baik2 and friendly. Sabar je la. Sye rse sis bukak je awal2 mse 6w pun ok 🤗

8 minggu dah sesuai untuk buka buku. Awai lagi bagus sebab dapat cegah benda yang xdiigini

5y ago

Ooo, ok baik terima kasih ya

8w boleh dah sis..sy pn buka buku 8w wlaupn sblm ni sy prnh ggur..awal2 mmng x nmpk lg

5y ago

Biasa 8w bleh kntung ngn janin skli..ni kndungn ktiga sy..yg kdua tme 5w mmng x nmpk lg..huhu

8week dah boleh buka sis...kurang ajaq noh misi boleh ckp gitu.

5y ago

Xthu la staff atau nurse. Sbb yg jawab tu orang kaunter. Silap xtanya nama. Klau x, boleh buat aduan 😂 kuajaq mulot 😂

8w boleh da tu sis

Saya 5w dh bka buku sis

5y ago

Ooo. Sy hr tu call ms 5w la. Dia jawab mcm tu

Saya 12 weeks

Boleh dah