Musim panas

Hai mommy² semua ..boleh ke kalau baby 4 bulan tido X pakai baju dan seluar hanya pakai Pampers je ??sebab sekarang musim panas baby kalau dibuka baju sluar baru tido walaupun pakaiannya nipis dan lubang2... rumah tak ada aircond .tolong BG tips ya mummy semua..saya risau masuk angin..

5 Balas

Mestilah boleh. Ikut keselesaan anak awak. Anak saya tido aircond pun tak berbaju seluar. Pakai pampers je hehe takde kaitan dengan masuk angin sis.

3mo ago

ok sis tq infonya . skrg musim pns sgt kipas Smpai 3..pun X nk tido kalau pakai bju

boleh je. sy pun xde aircond. hrp kipas dgn buka tingkap. sy lebih suka pakaikan anak romper singlet.

3mo ago

musim pns sgt kn skrg ..risau jugak hehe

terima kasih info semuanya ..hehe walaupun anak dah 2 masih lg bnyk bnde Kene belajar😁.

1mo ago

betul..sbb setiap anak xsamakan

Boleh awak. Angin tak boleh masuk melalui kulit😊

3mo ago

baik trime kasih infonya hehehe

boleh.anak sye tido aircond Pon X pakai bju🤭🤭🤭

3mo ago

x sis.sye risau tp smpai skrg die relax je tiap mlm pakai Aircond.kalo x nanti melekit berpeluh die.