Berat tak Naik

hai mommy2 sekalian ?... sya peliklah.. berat sya x naik... wahal sya mkn byk jew walau kurg selera... plg x sya x tggl makan nasi sekali sehari.. sya ambk susu juga n buah-buahan.. dinner n breakfas x tggl.. kenapa yew?? #23week

2 Balas

Sama saya sis. Makan banyak tapi muntah pun banyak. Lepastu doktor bagi ubat tahan muntah, sekarang dah naik beratnya hihi

5y ago

kan sis kan.. tp skrg dh x muntah.. cuma mual2... nk mutah sy tahan..