Najis bayi 3bulan

Hai mommy2 sekalian. Maaf gambar agak kurang menyenangkan. Saya baru pertama kali menjadi seorang ibu. Anak sekarang baru masuk 3bulan. Saya nak bertanya pada mommy2 yang anak dia minum susu lactogen langkah 1 atau pernah ada pengalaman anak minum susu lactogen langkah 1. Normal ke najis baby bila dipgg masih lembut tapi bentuk hampir menjadi pepejal (seperti dalam gambar) Anak masih 3bulan masih belum boleh makan solid food lagi. Tapi najis dia nak jdi macam pepejal dah. So ada mommy2 yang boleh share lepas baby mommy2 semua minum susu lactogen langkah 1 najis mereka seperti apa.Atau ada yang pakar? And anak saya kalau dulu pampers cepat jek berat tapi sekarang baby kurang kencing.

Najis bayi 3bulan
2 Balas

Septtnya najis baby cair...ataupun puan bncuh susufm cair jgn ikut sukatan yg diberi ...

4y ago

Setahu sy susu tak boleh bancuh lebih atau kurang dr sukatan, means xboleh dicairkan atau dipekatkan, kne ikut sukatan, sbb nnti baby xdapat zat y cukup and betul dr susu formula. Maybe baby xsesuai ngn susu tu

Sy lactogen . Tp ank sy x mcm nie pun dy bru nk msuk 3m

4y ago

Anak awak berak sehari berapa kali? Anak kita berak 3hari sekali jek. Kesian pulak tgk. Tapi perut tak keras