hospital selayang

Sesiape kt snie de pngalaman brsalin hospital selayang or hspital ampang? Servis hsptl tu ok x? Sy twin msih memikir hspital selayang or hspital ampang

3 Balas

Sy prefer selayang, doktor dgn baik2 yg sy dapat setakat 2 org ni..dia siap minta maaf, dia hormat kite segan kalau ada doktor lelaki, tak ckp pon, doktor pompuan ckp "boleh tepi tak sbb pesakit segan nak bukak kalau you ada".. doktor tu fhm2 sendiri..haha..so far sy mmg ske ke selayang..dr bersalin, gugur sume kat sana best..huhu..dia slow talk ape2 pon minta maaf dlu..

4y ago

Tak awak sbb nanti masa register, kalau penah kat selayang dorg dh tau akan masukkan awk ke kelas berape walaupon tak minta..kalau tak penah, awak kena bwk GL, kalau awak swasta rasa boleh bgtau masa register tu..sbb sy ari tu mmg dorg tempat kan kelas pertama 4 katil tp sy sy request nak kelas ketiga sbb nurse lalu lalang..nurse dgn doktor baik2, tu sy suka..huhu..tp once kelas ketiga penuh, kita kena gak g kelas ikot kelayakan..kalau kosong boleh je g kelas kedua..

kalau first time checkup boleh x terus pergi selayang hospital? sebab sebelum anak pertama kata kena awal2 dah pigi checkup kat sana untuk buat booking kelas1

Hospital slyg ok....tp kwn ckp hospital ampang pon ok....tp pd sy semuanya bgantung pd rezeki utk dpt doc n nurse yg ok