Susu Kambing Bila Boleh Minum??

Hai mommy2, nk tanye, susu kambing ni kan mmg bnyk khasiatnye.. Boleh ke saya start minum susu kambing ni pada awal kehamilan.. Mksdnye bru 6 weeks pregnant.. Risau jugak sebab susu kambing kan katenye panas kan.. ?? Atau tggu second trimester bru boleh minum?

1 Balas

Mungkin ada sesetengah boleh, ada sesetengah tak tahan, kita tak tahu, kan? Lain orang lain imuniti badan. Saya rasa better sis tanya doktor bila sis buat check up nanti. Lebih senang sebab doktor sis tahu apa sis boleh apa sis tak boleh.