22 weeks 5days

hai mommy2 nak tanya normal ke 22weeks baby ttbe tak active mcm slalu start i perasan bby dh jarang tendang 18hb and smpai skrg dh masuk 23weeks . kalau tk selalu memang ketara diaa active sangat , agak risau ttbe dia senyap jeee mommy2 penah kee mcm ni ? #pleasehelp #firstmom

5 Balas

Ada cuba tk rangsang bg baby aktif, contoh minum air sejuk ke dgr bunyi bising ke? Tp klu tk sedap hati sy syorkan pegi scan dgr heartbeat terus. Takut ada masa baby aktif je cuma kita tgh busy / leka buat something sampai tk rasa baby tgh gerak