Selalu Tekanan Darah Rendah

Hai mommy2 Nak Tanya Kenapa Ye Prgannt Kali Nie Tekanan BP sy Selalu Rendah Pg Ni 84/56…Selalu Sgt Rase Nak pitam…Skrg Kandungan Baru 13Minggu..Normal Ke Ye?

2 Balas

Tak normal kalau awk selalu rasa nak pitam.. tapi normal kalau itu tekanan darah biasa awak.. sbb saya mmg jenis tekanan darah rendah mengandung atau tak 😄 mohon jumpa doktor utk tindakan lanjut 👍🏽

makanan pn boleh menyebabkn tekanan rendah. 130 to 90 BP normal. dulu I pn muntah2 and tekanan boleh smpai 99 or 98 kadang drop 89. baru 13 minggu kn, susah sikit bila alahan tk leh makan ni tu.