sick

hai mommy2... mcm mana nak buat asyik pedih ulu hati .... waktu pagi dan malam memang pedih ulu hati ... #babyfirst

7 Balas

Breakfast jgn skip, masa makan malam tu jgn terus tido.. Take time untuk bagi sistem penghadaman dicerna dengan betul.. Seeloknya makan 1 2 jam then baru tido..

Gaviscon boleh ambik. Sy preggy pn berbekalkan gaviscon smpai melahirkan. Sbb xda gaviscon mmg sy akan sesak nafas gara2 heartburn

Mnum susu, Kurma Bby mkin mbesar sbb tu kita pedih ulu hati,sy klau pedih tu cpt2 mnum air or susu.. Horlick pn ok kot.

Same la... Lgi² mlm lps tekejut dri tido

Same dgn saya.. Ubat dye susu sis

Gaviscon blh... 😄

Haah lg2 mlm mst kena 😭

5y ago

Mnum susu sblm tido..inshaALLAH ok