Bolehkah bayi 6 bulan start minum air masak?

Hai mommy2. Bila bayi boleh mula minum air masak dan brapa Oz yg dicadangkan sehari? Sy ada baca beberapa articles ada yg mencadangkan seawal 6 bulan ada yg mencadangkan lewat sedikit. Baby sy akan memasuki usia 6 bulan beberapa minggu lagi. Risau pula mok bagi ke tak baby minum air 6 bulan nanti. Tq mommy2 semua. #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Balas

kena bagi air masak sebab 6 bulan baby da start makan kan. takut sembelit nanti