Pusat baby mcm bengkak

Hai mommy2 anak sya dah msuk sebln tpi pusat mcm bengkak (mcm dlm gmbar) klu sya tekan perlahan ke dlm bby tak rasa sakit and nangis pun..ada tak ibu2 ada pengalaman mcm anak sya kat sni? Normal ke mcm tu mommy? Risau pulak sya 😥😥 sbb bby first tak mcm ni..#bantusharing #pleasehelp

Pusat baby mcm bengkak
4 Balas

sama mcm pusat anak saya , masa checkup sebulan doktor kata tunggu nnti 6months sama ada masih besar menonjol mcmtu atau tak .

12mo ago

ank saya baru sbulan 12 hari sis , masih besar mcmtu pusat dia tu