Pusat baby mcm bengkak

Hai mommy2 anak sya dah msuk sebln tpi pusat mcm bengkak (mcm dlm gmbar) klu sya tekan perlahan ke dlm bby tak rasa sakit and nangis pun..ada tak ibu2 ada pengalaman mcm anak sya kat sni? Normal ke mcm tu mommy? Risau pulak sya 😥😥 sbb bby first tak mcm ni..#bantusharing #pleasehelp

Pusat baby mcm bengkak
4 Balas

saya rasa perlu bawa jumpa doktor secepat mungkin untuk check dgn lebih menyeluruh dan scan untuk tgk bengkak jenis apa tu

12mo ago

tu la sis risau jga sya.. sbb nurse kat kk blum pnggil ke klinik lgi utk checkup 1months lgi 😅