hai mommy2.. air kelapa boleh minum ke?

18 Balas

seeloknya 7 bulan ke atas. awal2 tak elok minum lg, nenek yg bgtau.. kalau selalu minum lepas 7bulan ke atas, insyaAllah lahir nnti ank bersih jee

boleh sis... saya minum sekerap yg mungkin.... sbb saya baca kenyataan Dr.Zubaidi... dia kata bagus air kelapa ni pd ibu pgnen

Dalam 25minggu pregnnt saya bru minum 2x air kelapa tu sis tu pun sebb demam hari tu. Tu jer, tp time tu dah 20minggu keats.

saya minum je sis... 😊 tapi segelas je... nk bg lepas rsa mengidam... tp kalo 5 bulan ke atas boleh je minum...

Sy start minum masa 28 minggu..seminggu sekali minum air kelapa..

Boleh sis.baik utk ibu n baby.baby kluar nanti kulit bersih je

Boleh... Isi je x boleh minum, tapi makan 😊😊😊

sy minum je tp bla trimester ke3....msa ni elok minum.

Awal2 jgn dlu nti masuk trimstr 2 or 3 br minum sis

setahu saya tak boleh minum air kelapa...