baby girl atau baby boy

Hai mommy yg ada disini..hari tu sy ada scan jantina baby di klinik swasta,doktor ckp baby girl..lepas tu sy ada appointment doktor hari ni,doktor ckp baby boy..klo mommy2 tengok hasil gambar scan yg dekat swasta tu baby apa ya?baby girl atau baby boy??

baby girl atau baby boy
2 Balas

Klau ade bentuk W, kt bhgn kemaluan makna nye baby Girl

Biase swasta lg betul sis dari kk..

4y ago

Eya sis..sebab masa scan hari tu dekat swasta dah 29 week..kebetulan baby buka kaki masa scan tu..terus doktor swasta ckp baby girl..sekali hari ini doktor kk scan, kata babyboy la pula..😅