Pendarahan

Hai mommy's, Usia kandungan sy 33 minggu & baru ni keluar sikit darah. Tu maksudnya tanda² nak melahirkan ke atau macam mana?

1 Balas

dia ada dua kemungkinan.mungkin tanda tuk melahirkan atau sebaliknya... better puan pergi hsptl tuk dptkn rawatan kadar segera . jika awl g hsptl msti doc dpt bntu slmtkn bby .. mcm kawan sy ada yg pd usia ank 33 minggu meninggal dlm kndungan .dia ingat bleeding biasa .. doc kata ketegori mcm keguguran lewat pd trimester ketiga.. di sini sy sharekn link juga ttg keguguran lewat pd trimester ketiga hrp dpt mmbntu puan dan mg smuanya baik2 shj dan mg dpmudah segalanya amiin https://www.halodoc.com/artikel/waspada-ini-penyebab-keguguran-di-trimester-ketiga