Cecair coklat keluar selepas ambil sample keputihan.

Hai mommy sy pregnant 26 minggu, nak tanya tadi saya ada jumpa doktor pasal masalah keputihan saya, lepas doktor ambil sample untuk hantar ke makmal, sejam selepas itu cecair coklat (bau mcm darah)dan darah setitik kecil keluar, adakah kesan daripada doktor ambil sample tu ke? atau ada sebab lain, doktor ada cakap uri saya di bawah.

1 Balas

Pengalaman saya, normal bila buat prosedur ambil sample keputihan dan juga paps smear. Cuma, saya tiada pengalaman uri di bawah