Keputihan waktu pregnant

Hai mommy.. sy buntu la.. keputihan masa mengandung ney mcm dah mula banyak pulak..pastu plus dengan gatal kat area miss v tu.. keputihan warna kuning cair dan creamy.. haritu masa checkup pregnant dah bagitahu doc... Dia kata next checkup kalau makin banyak dia nak ambik sample keputihan utk tengok sebelom bagi ubat.. adoii.. sape pernah kene situasi mcm saya.. ambil sample y doc maksudkan tu mcm mana.. x kan dia nk tengok area dekat miss v kita dan cek keputihan tu.. malu nyaaaa.. 😩 mmg kene cek ke.. x boleh bg ubat terus ke.. 😢#firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu

1 Balas

Hai.. Sy mengalami mcm ni jugk.. Dktr bagi satu ubat ni utk masukkan kt dlm miss v.. Lps pakai ubt tu tgk mcm mna.. Kalau sama jugk.. Dy nk ambik sample kt miss v kita.. Rasa nya dorg buat mcm buat pap smear kot..

2y ago

Betul. Dr akan ambil pap smear. Nak tengok ada jangkit atau tidak