Help Poop Baby 6 bln 12 hari poop 3/4hari sekali .. full bf dan baru 3 hari campur fm

hai mommy sorry kotor sikit risau sebab baby 6 bln 12 hari selalu poop 2/3 hari .. baby selalu kembung perut .. dan baby dah mula makan ... hari nie baby poop warna mcm nie tk tahu normal ke tak sebab risau plk .. sebelom nie baby poop warna normal kuning chocolate dan texture macam butter ..help mommy #1stimemom #mommybuntu #1stimemom

Help Poop Baby 6 bln 12 hari poop 3/4hari sekali .. full bf dan baru 3 hari campur fm
1 Balas

Please mark the photo with NSFW next time.