fasa makan telur

hai mommy smua..nk tanya..mommy smua start perkenalkan telur pd anak pd usia berapa ya? tq❤

11 Balas

kalau sya mula bagi telur start umur 8 bulan..itupun telur kuning dulu kalau baby tidak alergik baru try telur putih..lepastu baru boleh bagi 1 biji makan..tapi baby sya tidak juga alergik telur cuma dia tidak berapa suka makan je huhu..asal sya bagi makan telur tidak kira masak rebus,goreng or etc ke memang dia tolak hehe..kalau buat cara martabak baru dia makan..