Preggy 7weeks

Hai mommy smua, nak tanye saya tgah preggy anak pertama skrg dah 7weeks tapi saya tgah demam, pening kepala bdan pon panas ni, ubat apa yang saya boleh amik ye?

2 Balas

Sy masa 5week 5 days demam, g kk dr bagi paracetamol tp sy takut nk makan. Hari kedua still panas baru makan sebiji jee. Makan just rasa bila you tak tahan sgt. Kita first preggy memg takut sikit

kena berjumpa dgn doktor sis..bkn sembarangan ubat boleh mkn...nti doktor akn bagi ubat yg sesuai utk ibu yg hamil..