Perubahan pada miss v

Hai mommy , skrg sy 35 minggu . Mmng normal ka ada prubahan pada miss v ? Sy rasa mcm miss v trbuka . Adakah itu normal ? Tkut plak 😅

1 Balas

Mungkin dah ada bukaan untuk bersalin tu mommy. Macam saya, on 35 weeks, saya dah ada 2cm bukaan. Itu pun saya tahu sebab keluar spotting dan kemudian saya ke hospital. Doktor check. Doktor hanya akan tahan ward jika bukaan 3cm ke atas. Alhamdulillah on 37 weeks, saya selamat bersalin secara normal. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye mommy. Moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers