Minum air gula

Hai mommy sklian.. Ada tak petua utk minum air gula tanpa muntah.. First try haritu.. gagal.. 😣 esok kene repeat lagi.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

30 Balas

Minum jangan rasa, terus telan. Yang penting mindset, set otak mcm minum air putih. Saya buat macam tu, alhamdulillah okay je 🧸 good luck sis

minum kemarin mujur la perisa oren di kk, sya minum mcm biasa ja. tpi ambk msa sikit nak habiskan😂 puasa lgi 2 jm bru dpt minum air kosong

sy haritu nurse suruh minum air masak sikit je biar hilang loya tu, pastu sy keluar duduk luar ambik angin segar sampailaa hilang mual tu

Alhamdulillah..tq mommy atas nasihat2 nye.... saya dah berjaya minum air gula tanpa muntah.. 😁tnggu result . harap smua normal.. hehe

kalo macam sy, minum seteguk terus. pastu kumur2 dgn air paip. balik rumah baring sapu minyak angin kat hidung tak nak bg muntah.

datang awal klinik. ambik air gula yg belum sejuk.. minum jngan macam kita minum air kat umah. minum sekali teguk saja.

trus mnum laju2 jgn minum skit2 ..mnum sikit2 mmg muntah la .. jgn lupa sediakan air kosong ..

Kena positif mummy , jangan fikir sgt pasal mau muntah , sy hari tu minum 1 go sbb haus 🤣

anggap je mcm minum bobba milky tea tu 🤭🤭🤭 kena minum direct,jgn sat sat berenti..

Sy lepas minum air gula bawa air mineral siap2.... Nak bersihkan tekak manis.