pregnant or not pregnant

Hai mommy... Siapa yg prnah mcm sy please share.... Tespack postif... Tpi beli kat shopee... Betul kerr result yg dia bagi?? Takut xbetul pulak... Tpi beli kat parmacy ada yg positif tpi samar... Ada lagi yg negative...mcm mna tuu hoo... Pregnant atau x pregnant??? Please share yaa

1 Balas

Hai sis. . Saya prefer beli upt kat Watson before this. Saya tak pernah lagi beli yg kat Shopee punya upt. 😬 So any kind of upt test sebenar nya depends on brand and sensitivity utk detect level hcg dalam urine tu. For me better u check first morning urine and repeat test after 24-48 hours utk double confirm upt test yg u dah ambil before sama ada semakin terang atau still macam tu juga. Saya pernah baca dalam article ada Dr tu mention, our hcg level should be rising up 24-48 hours if we are really pregnant 😁

5y ago

Ouh