Minyak Kelapa Dara

Hai mommy siapa yg pernah amalkan minyak kelapa dara d’aura ni? Boleh share Feedback tk untuk naikan HB, sbb sy dh cuba mcm2 cara still turun 🥲 pati delima gulsan, susu lazz, jus guava, makan buah jambu batu, naga, tembikai, apple, pisang setiap hari tk nk naik juga 🥹

Minyak Kelapa Dara
6 Balas

mse preg ank no 4,mkn d'aura hb smakin low bkn makin naik.tp mse bsalin lancar je,tnpa koyak n jhitan baby bert 3.69kg..ni preg ank no 5 mkn d'aura hb low jgak.sblm mkn hb ok je..mybe as ksesuaian dgn tbuh bdan msin2..

2y ago

amal je..

boleh try air rendaman kurma..sy pon hb low tiap 2 minggu kne dtg klinik..lepas tu sy buat air rendaman kurma,makan tempe,makan sayur hijau..alhamdulillah drpd 10.3 naik 11hb..

2y ago

Thanks sis kena try buat skrg hb turun 9.8 jantung asyik berdebar2

sy ada makan ni. hb sy ok. cuma sy jarangkan ubat klinik dgn minyak kelapa dara ni. like 2 hari sekali je sy ambik. mula2 je sy ambik hari2 dlm 2 biji sekali sehari

2y ago

Thanks sis ♥️

sya pon ambil vco ni. dri trimester 1, skrg dh trimester 3. dia bole lancar kn sembelit mcm sya😅 kawal tekanan darah. setiap hari sya ambik. pg dan mlm

2y ago

Thanks sis ♥️

Masa anak pertama dulu sy amal kan mkd ni . Anak lahir rambut lebat cantik sampai skrg.

2y ago

Thanks sis 😍

Boleh cba yg ni sis,sy pn hb low tp mkn ni alhamdulillah hb ok..