HTA KUALA LUMPUR

Hai mommy , siapa pernah bersalin di hta kl ? Boleh share tak apa yang mommy bawa untuk baby and ibu sekali . Boleh share sekali bil perlu di bayar untuk yang tak guna gl . Nak standby takot juga tak cukup keperluan . #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

kalau pakaian tu awak boleh google je. semua hospital sama je awak. awak bawak la extra baju. sbb kita xtahu baby kita kena tahan or tak