tarikh bersalin

hai mommy semua,nak tnya slalu klau mommy² bersalin tepat due ataupn sblum due yg dbri dktor ,sja jerr tnya sbb bby first #firstbby

2 Balas

Macam saya, saya bersalin awal daripada due date. Due date 15/10/19 tapi bersalin on 37 weeks, 30/9/19 sebab air ketuban pecah dan start ada bukaan. Alhamdulillah bersalin normal. Bersalin awal bukan sebab apa2 masalah kesihatan masa pregnant. #TAPsupermoms

anak sulung overdue anak no2 awal dari due anak no3 tepat² due sy serah diri