Keputihan atau tanda bersalin?

Hai mommy semuaa. Nak tanya, saya skrg 38week4day. Tadi kencing lpstu ada kluar macam ni. Ni tanda bersalin ke ye? Saya first mom. Taktahu macamana nak bezakan. Sorry gambaa kotor sikit 😓 #ingintahu #firstmom #Sharing_dong_Bund #bantusharing

Keputihan atau tanda bersalin?
2 Balas

3mo ago

Maknanyaa itu keputihan ye sis?

Mcm keputihan biasa.. klu mucus plug slalunya jernih je atau kdg ada campur darah jd warna pink2 sikit..klu sy, sy tunggu klu ada contraction/bleeding bru g hospital

3mo ago

Sgt boleh sis..kurang gerak segera ke hospital