Set berpantang

Hai mommy semua... sya first to be mom.. nak tanya pendapat dan pengalaman.. set berpantang mana yang menjadi pilihan mommy semua? Dan anggaran harga? Sya pening la.. search merata.. ada set yang simple dlm 2 3 barang dh smpai RM3++… apa pilihan anda?

2 Balas

Sariayu harga affordable tp tak byk sgt item. Boleh tambah other brand (tanamera / nona roguy etc)

beli yang penting je sis mandian herba param pilis minyak panas batu tungku bengkung

4y ago

owh macam tu...terima kasih😊