Strechmark

Hai mommy semua semua..nak Tanya start bila mommy semua Ada Strechmark yea...sya baru 12 weeks Strechmark Baru mcm nak kluar...ada apa2 petua tak untuk tak nak bagi Di naik banyak atau hilangkan #bantusharing #firstbaby #ingintahu

2 Balas

saya cadangkan kalau kt watson cari coco butter tp kalau ada duit lbih boleh pakai alano dr amway. insya Allah membantu 😊

bolee start cari cream atau lotion untuk strechmark dekat farmasi atau Watson..