Kebas Tangan

Hai mommy semua. Saya kerap rasa kebas² tangan selepas bangun tidur. kandungan dah masuk 29 week. ada tak mommy² di sini merasai benda yg sama seperti saya ?

17 Balas

Eh sama la..saya + sakit lagi jari2 ni..ingat hari khamis ni checkup nak tanya nurse..rupanya baca kat sini ada yang sama jugek..sy dah risau dah ingatkan sy sorang je rasa g2..sy dari kandungan 20week rasa gini sampai ni nak masuk 24week dah..