Tanda bersalin

Hai mommy semua Saya dah masok 29 week dan first time nak menjadi mommy. Saya Tak berapa tahu sangat tanda Tanda nak bersalin.Kalau tidak keberatan boleh share sikit tak salah satu Tanda nak bersalin🤭.Terima kasih semua.#firstbaby #1stimemom

3 Balas

air ketuban pecah...sakit yang kerap di bahagian ari²...saya rasa mcm ni masa mengandung anak yang pertama dulu....lain org lain rasanya....anak saya yang pertama 7 bulan nak keluar dah.

Sakit blkg pinggang mcm period. Kejap datang kejap hilang. Turun drh. Perut kerap mengeras n baby kurang bergerak.

yg ni ye sis