Tangan Kebas²

Hai mommy semua... Just nk tye pandangan semua mommy.. Kenapa ye tangan saya kerap ade rase kebas²? .. Utk pngetahuan, saya disahkan diabetes utk peknen kali ni... Da buat 2x bsp.. Ade x mommy² yg alami keadaan mcm saya? # 28week #second baby

2 Balas

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak pernah lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗

4y ago

Ye xpe.. Terima kasih ye

Kebas mgkin kurang kalsium dlm bdn. Mnum susu 2 kali sehari, mkn mknan yg bnyk kalsium

4y ago

Ye in shaa allah... Tq ye mommy