Baby lahir ikut due date atau lahir awal

Hai mommy semua, nak tnya betul ke kalau first baby lahir awal dri due?ke tak semua mommy macam Tu? Ada yg lahirkn baby ikut due tak? Ni first baby sy. Sy dh 38week skrg tp baby nya takde tanda2 nk keluar lg. Sy sbnarnya nk suruh baby keluar awal tp dia seronok pulak dalam perut ni😅 Ada tips tak nk bg baby keluar awal? #firstbaby #firstmom

31 Balas

saya hrini cukup 35w. tkda lgi lah rasa tanda2 sakit perut, mengeras ke ap ke🥲 risau bby selesa dlm perut mak dia lgi sbb mak dia makan sedap2 time raya ni🥹 due 20/6 harap dia kluar 37-38w lah🥹🥹