32 Weeks Rasa baby menolak

Hai mommy semua . Nak tanya normal ke 32 week ni rasa sakit dia bahgian bawah dan rasa baby menolak macam nak keluar ? Selalu berlaku pukul 3 4 pagi .

1 Balas

sama macam saya tp xtau la baru nak cakap dekat doc lepas ni.. sbb tak ada keluar tanda2 juga cuma rasa mcm baby menolak dekat bawah saja

2y ago

oh mcm tu.. sebelum ni saya dah 3 kali rasa mcm baby menolak dekat bawah terkejut juga la, tp itu la 6hb baru temujanji 😅 nasib baik sis dah check up dlu 😁