8week 5day

Hai mommy semua, nak tanya berape week ye baru boleh buat buku pink..

16 Balas

Sye dah 13week xbuat lagi buku.. tggu nurse call ckp nk bagi tarikh xde call².. ble call klinik memanjang bz la xjwp la hari² call hampa jea

4y ago

dah try kne marah dorg ckp tggu call xfhm k.. kte pnh ade pengalaman ank mnggal dlm kandungan dtr dri hospital mrah dah buat buku lmbt.. tapi tu lah klinik ckp ikot giliran buat buku nanti dpt tarikh baru Bley..

saya pun tengah tunggu nk buka buku..nurse dah bagi tarikh suruh dtg klinik 14/10..tunggu 8week..sekarang 7week dah..

4y ago

sma pula tarikh kita sis...sya pun d suruh dtg 14/10

Saya buka buku pink masa 11week..kena call kk amik appoinment atau dtg kk dia bg tarikh blh wat buku pink

Dah boleh bkk da tu, hritu nak bt skali kna book appointment. Sebulan jgk la nak dpt Tarikh.

biase 10weeks kk akan ambil 😅 haritu saya datang 9 dia kata datang minggu depan ..

4y ago

Okey sis.. Insha Allah 2minggu lg Sy dtg kk.

boleh call KK terdekat utk tnya n set appointment buka buku. 8weeks+ dh ok sgt tu ☺️

4y ago

Tq sis.. Insha Allah.

brgantung pd kk. klau tempat sy before 12weeks. blh call dlu utk tmujanji

4y ago

Aa, haritu somi tnya doc.. Doc kata before 12week boleh buka da..

Haritu tanya kk 8w ke atas dah blh bkk dah 😊

4y ago

Yke sis, sbb Sy x p Kk lg..insha Allah minggu depan nti nk p Kk..

Dah boleh buka buku pink 8w ✌🏻😂

nk tahu jgk..arini 8w 1d .belum buat buku lg

4y ago

Sis yg ne anak ke 2 ke.. Insha Allah nti before 12week sis buat buku pink la ye..