Susu untuk trimester pertama @ kedua

Hai mommy semua. Nak minta pendapat susu apa yang sedap dan sesuai untuk you all mommies semua consume ya.? Saya 12 weeks. Minum susu Anmum Materna perisa susu. Tapi payah sikit nak minum. Saya memang suka susu. Tapi susu ni macam tekak tak boleh nak terima betul 😅 . So ada cadangan tak susu lain yang sedappp.

7 Balas

Saya skrg minum susu kambing wildan. After bbrp jenis susu cuba mengikut keselesaan dan bajet, wildan jgk sedap. Sbb dia tkde gula