Waktu terbaik untuk keluar di khalayak ramai

Hai mommy semua.. Maaf ingin bertanya.. Diwaktu berapa bulan bayi yg baru lahir sesuai untuk keluar berjumpa dan berada dia khalayak ramai.. Tanya soalan ni sbb nak bawak anak pergi bercuti umur dia baru 2 bulan takut ada apa2 effect pulak kalau berada di dalam kawasan yg ramai org.. Terima kasih atas jawapan..

2 Balas

Mse ank no2, sy abes pntang, sy trus bwk kluar p shoping brg bby, alhmdulillah ank sy xde sakit pape pun.. So bole laa bwk kluar

Saya anak dua bulan dh bawak keluar sis , ikot keadaan anak sis la . Kalau dia da sakit jgn bawak keluar lg , kalau dia okay sis boleh ja bawak dia keluar