Sakit kepala teramat 18w

Hai mommy's semua, korang alami sakit kepala teramat sangat tak baru² ni? Ke sebab cuaca panas ye? Atau mmg symptom kehamilan? Tadi baru je muntahkan segala isi perut sebab terlalu pening Rasa macam tiap tengahari mesti sakit kepala amat. Air masak mmg minum banyak sbb dahaga sangat. Ada solution tak selain baring berehat? #18weeeks #pleasehelp

7 Balas

byk berfikir kot

1y ago

banyak relax dah sekarang sbb baru baik alahan..hehe..sikit2 baru dapat buat kerja rumah & job online..selebihnya banyak main dgn anak & berehat..tu susah nak agak sbb apa