Turun tanda tapi tiada contraction

Hai mommy semua.. Harini sy dah cukup 38 minggu.. 4 hari berturut-turut sy keluar darah coklat tp sikit2.. Sampai skrg xde rasa contraction lg.. Normal ke ye? Risau pula.. Nak pegi hosp tp xde sakit.. Siapa ada pengalaman tlg share.. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

aiyok sis. 4 hari dh tu sis. pena g hospital tu even tkde contraction. ckp je darah dh turun 4 hari. Baby gerak okay ke?

aiyoo .. klau da trun tnda .. kne cpt2 pegi hosp .. tk kira sakit or tak ..

pegi hosp je sis , bgtau ada blood show.. nnt doc bole further check..

Ayoiiii terus ke hospital sis oiii.. tanda nak beranak dah tu huhu

cuba gi clinic dulu sblm ke hosp..scan kedudukan baby...

klu berklinik boleh inform terus dgn nurse/dktor..

boleh direct ke emergency hospital sis..

bole pi hospital ckp ade blood show